Om at være vært ved en huskoncert

Har du et smukt hjem? Et anderledes hjem, eller bare et hyggeligt hjem og kan der sidde 30-35 mennesker komfortabelt i din stue, så er det måske dit hjem der kan blive centrum for  ”Torsdags-hus-koncerten” med nogle af de største talenter på den klassiske og folkemusikalske scene.

Det er vigtigt at det er dit hjem – ikke en lade, fælleshus, plejecenter eller lignende, men dér hvor du bor – og det skal være et ikke-ryger hjem.

Måden det foregår på er at du stiller dit hjem til rådighed som en slags koncertsal for en aften. Husets beboere er selvfølgelig gratis inviteret, men alle udefra - venner, bekendte og ukendte betaler en billetpris a´  ca. 100 kr. pr. billet inkl. et glas vin.

Det vil være godt hvis huset selv kan sørge for stole, sofaer, skamler til ca. 35 siddende og evt. vinglas. Der er ingen økonomi i mellem husets beboere og mig, som arrangør. Jeg - Villa Villén - står for alt det praktiske i forhold til billetsalg, aflønning af musikere og reklame.

 

 

DET SIGER TIDLIGERE VÆRTER:

 

"Hej Linnea! Tusind tak for at du sørgede for at en fantastisk hyggelig aften kom på benene. Vi synes at det var helt vildt godt og super fed musik, med et par dejlige talentfulde "drenge" - synd at de ikke ville blive boende" - Pia Legêne, Køge C.

 

"En helt igennem fantastisk aften med sang og musik der gav genlyd og gåsehud. Det var en ære for os at måtte lægge hus til så professionelle musikere. Kan kun opfordre andre til at prøve det – det er en oplevelse der bliver hængende længe både hos tilhørere og værter. Og endnu en bonus oveni er at du møder mennesker med lige så stor interesse for musikken."                    Gitte von Holstein-Rathlou, Køge C.

 

"Linnea, mange tak for en fantastisk aften i går. Det var en kæmpe oplevelse at åbne hjemmet for en intim koncert og for de fremmødte gæster. En helt igennem unik oplevelse. Vores hjem blev fyldt op af fantastisk positiv energi, som opstod under unik konstellation mellem jer, musikere, og gæsterne.
Og sikken fantastisk musik I kom med.
Du orienterede på forhånd godt om, hvorledes det hele skulle foregå, så det var ingen sag at stille vort hjem til rådighed."
                                                   Ove og Gosia Sørensen, Slimminge.

 

"Vi vil gerne sige dig mange tak for en fantastisk koncert i vores hus i går.

Det var en stor oplevelse for os at have så dygtige musikere i vores hus.

Vi oplevede en medlevende og meget smuk koncert."

Mikale og Annette, Herfølge.